Krachtig in Zorg!

Dat willen we zijn. Dynamic Personal Coaching levert persoonlijke begeleiding zonder bureaucratisch ‘geneuzel. Onze begeleiding is zorgzaam, eigenzinnig, praktisch en realistisch. Zo werken we heel krachtig aan een optimale ontwikkeling, optimaal functioneren en optimale kwaliteit van leven binnen de PGB-norm.

 

Onze aanpak
• De behoeften en belangen van de cliënt zijn leidend in onze begeleiding.
• We werken doelgericht aan het behouden en versterken van de eigen kracht, vaardigheden en zelfredzaamheid.
• We focussen op wat goed gaat om zo met succeservaringen het zelfvertrouwen van een cliënt te vergroten.
• We stimuleren de eigen regie van een cliënt door hem actief te betrekken bij en te leren in alle aspecten in het dagelijkse leven.
• We werken me een klein team waardoor er continuïteit is in de relatie met cliënten (en eventueel gezinsleden).
• Onze medewerkers zijn zeer betrokken en gedreven en dienen voortdurend de belangen van hun cliënten.
• We voldoen voortdurend aan de wet- en regelgeving.

We staan dicht bij onze cliënten, heel dicht zelfs. Waarom? Omdat dat werkt! Te vaak hebben we praktijkvoorbeelden gezien waarin cliënten niet goed werden begeleid. 'Pappen en nat houden' past ons niet. Dynamic Personal Coaching wil samen met cliënten hulpvragen boven tafel krijgen om zo echte oplossingen te vinden. We investeren energie en vragen hetzelfde aan onze cliënten. Passief op de bank hangen met een joint? Gamen , chillen of nutteloos op straat rond hangen? Wij denken niet dat dat leidt tot optimale ontwikkeling en meer zelfstandigheid. Daar spreken we onze cliënten respectvol maar ook helder en duidelijk op aan. Juist dat maakt ons krachtig in zorg!

Vandaar dat het motto van Dynamic Personal Coaching luidt:
“Krachtig in Zorg!”

 

over ons bottom

bottom

Zelfstandig wonen?


  • Studio’s inclusief begeleiding

    Studio’s inclusief begeleiding

    Dynamic Personal Coaching kan een cliënt een studio aanbieden om (begeleid) zelfstandig te wonen. Naast onze individuele begeleiding krijgt een cliënt ook ondersteuning van een woonbegeleider (meestal in de avonduren). De woonbegeleider is het eerste aanspreekpunt en ondersteunt in praktische zaken. Wilt u meer weten?

    Neem dan contact met ons op.