Goede zorg betekent ook dat je heel goed rekening houdt met de privacy. Daarom zijn deze reacties op ons werk anoniem. Wil je meer weten over een reactie van een cliënt? Dan vragen we de betreffende cliënt altijd om aan jou zijn of haar ervaringen met Dynamic Personal Coaching te vertellen. Wil je dat? 

Neem contact op 

Wil je zelf je ervaring met Dynamic Personal Coaching delen? Klik dan op deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor jou! Daarom biedt Dynamic Personal Coaching kleinschalige zorg van uitstekende kwaliteit. Onze medewerkers hebben de juiste opleiding gevolgd en hebben veel ervaring in begeleiding van (jong)volwassenen met ADHD, ODD, borderline, autisme, een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Meer informatie

 

bottom

Cliënten aan het woord

  • Vrouw (19) Tilburg

    Via mijn psychiater ben ik in contact gekomen met DPC om te werken aan mijn depressie. Mijn psycholoog kwam daarin niet veel verder met mij. DPC heeft mij met begeleiding...

    Lees meer...

  • Man (24) Tilburg

    Via mijn oude begeleider ben ik in contact gekomen met DPC. De eerste kennismaking was goed en er was meteen een klik. De reden dat ik naar DPC ging was omdat ik vanuit mijn...

    Lees meer...